Thailand - fredag den 12. marts 2004


Thailand - Danmark

Tilbage

Der blev tid til at snuse lidt rundt i de nærliggende butikker for dem, der havde lyst til det, inden vi gik tilbage mod gate 22. Vi ventede ikke længe ved gaten, før der blev kaldt ombord. Inden da nåede vi lige at opleve en dansker, der åbenbart ikke var helt appelsinfri. Han formåede at ringe hjem til det, som vi konkluderede måtte være hans kone - og kom godt op at skændes med hende, fordi hun ville have ham til at gå ombord i flyet istedet for at gå ind i rygerummet, så han kunne få sig en smøg. Det var ganske underholdende at høre folk skændes over en mobiltelefon :-)

Flyet, en Boeing 747 med plads til 500 passagerer, lettede med en kort forsinkelse. Klokken var næsten 2 nat i Bangkok og kun 20 aften i Danmark. Efter et godt (og i øvrigt spicy) måltid, et glas vin, en øl og en cognac til kaffen, var det godnat - så godt som man nu kan sove i et fly. Vi var delt i 2 grupper som på udturen. Marie og ungerne sad på 61. række og vi andre på 67. række. Så langt tilbage i flyet frygtede jeg en turbulent tur, men det oplevede vi stort set ikke undervejs.

Kl. 4:45 (dansk tid) var der morgenmad i flyet. Det var enten forårsruller eller æg og kødboller. Det smagte godt. Kaffen faldt i god jord og vi alle var nogenlunde friske. Resten af flyveturen foregik i ro og mag og lidt før kl. 7 landede vi flot i Kastrup.

Vi skulle igennem de sædvanlige formalia som sikkerhedskontrol på vej ud???, paskontrol og bagageudlevering. Kl. 7:50 var vi klar til at tage toget og det lykkedes os at få billetter til kl. 8:40, hvilket var ca. 1 time før end vi oprindelig havde bestilt til.

Togturen hjem gik efter bogen og vi tog afsked med far og mor, der skulle videre til Hobro.

Det var et meget koldt hus, der modtog os fredag middag. Varmen havde været lukket ned og det kunne sandelig mærkes. Heldigvis kunne vi fyre op i brændeovnen og pladsen foran den blev et attraktivt sted for hele familien. Det tog i øvrigt ca. 24 timer at få varmet huset helt op igen!

Epilog

Ja, så var den hidtil dyreste rejse slut for denne gang. Vi havde brugt mange penge, men havde sandelig også bagagen fuld med gode oplevelser. Alt var klappet perfekt. Alle aftaler i Thailand var overholdt til punkt og prikke, selv om det var bestilt over internettet. Det var en fornøjelse at opleve. Mine forældre gav også udtryk for, at de havde været tilfreds med turen. For dem havde det været en større omvæltning til et andet lands kultur, men de var rejst til Thailand med åbne arme og jeg tror, at "The land of smile" modtog dem med åbne arme!

De kunne godt finde på at tage afsted igen, sagde de, og det må de også gerne - bare vi kommer med.... :-))

Erritsø den 5. april 2004

1
2
3
4
5
6
7